HER ÇOCUK AYRI BİR DÜNYADIR

Ekin Koleji, eğitimin kalitesini sürekli artırmaya yönelik bir hedef belirlemiş bir eğitim kurumu olarak, eğitim -bilim alanında dünyadaki tüm gelişmeleri izler değerlendirir. Bunun sonucunda uyguladığı eğitim modelini farklılaştırma ve gelişmelere adapte etme yoluyla zenginleştirir. Ekin Koleji "Her çocuk ayrı bir dünyadır." ilkesini benimsemiş bir eğitim kurumudur.
21. YÜZYILIN EĞİTİM PROGRAMLARI

Ekin Okulları olarak öğrencilerimizi 21. yüzyıla hazırlamak öncelikli amacımızdır.Değişen dünyada eğitimin amacı bireylerin bu değişime uygun kazanımlar elde etmelerini sağlamaktır.
Yaratıcı ve inovatif, eleştirel düşünen ve problem çözme yeteneği yüksek, matematik ve fen okuryazarı, iletişim becerileri gelişmiş, farklı kültürlerle işbirliği geliştirebilen
inisiyatif kullanabilen, sorumluluk alabilen, liderlik vasıflarına sahip, üretken, medya, enformasyon ve dijital okuryazarlık becerilerine sahip bireyler EKİN' de yetişiyor.
Haberler ve Duyurular
EKİN KOLEJİ
KİTAP ve KIRTASİYE LİSTESİ
BURSLULUK SINAVI
KAYITLARIMIZ BAŞLADI
EKİNDE
KAYIT ZAMANI

ULUSLARARASI AMC 8 MATEMATİK BAŞARIMIZ

Dünyanın farklı ülkelerinden, ortaokul seviyesinde öğrencilerin katıldığı yarışmada, öğrencilerimizden...

DOĞAYA SOR EN İYİ O BİLİR SERGİSİ

Doğadan öğrenecek daha çok şeyimiz var! ilkesinden yola çıkarak sorunlarımızın çözümü için

EKİNLİ ÖĞRENCİLER KODLUYOR

STEM Çalışmaları kapsamında bu yıl okulumuzda Temel Arduino Kodlama programını başlattık.
  • Ekin'de Sosyal Yaşam

• Yabancı Dil Eğitimimiz