KURUMSAL
 Okul Marşı
 Kişisel Verilerin Korunması
Vizyonumuz

Demokratik, yaratıcı kişilik eğitimini esas alan, evrensel eğitim-öğretim ilkeleri doğrultusunda sürekli gelişime dönük "öğrenen okul" modeliyle “Bilgi Toplumu’nun” örnek ve lider okulu olmak.

Misyonumuz

“Her çocuk ayrı bir dünyadır.” ilkesinden hareketle öğrencilerinin yeteneklerini ve kapasitelerini geliştiren, yaşadığı coğrafyanın kültürünü önemseyip evrenseli algılayabilen, sorumluluk sahibi, özgüvenli, yaratıcı ve eleştirel düşünebilen, sorun çözme ve iş birliği bilinci gelişmiş, kendi alanında değerli ve başarılı bireyler olabilmelerini sağlamak. Öğrencilerimizin entelektüel ve ahlaki gelişimlerinin sorumluluğunun bilincinde, yaşamlarındaki zorluk ve fırsatları cesaret ve özgüvenle karşılayabilecek donanıma sahip olmalarını sağlamak. Öğrencilerimizin yaşam başarısı yüksek, donanımlı, yetkin ve alanında lider bireyler olabilmeleri için, insan kaynaklarımızı, altyapımızı, akademik bilgi birikimimizi ve deneyimlerimizi kullanarak fark ve değer yaratmak.