KODLAMA İLE ÜRETİYORUZ

Seyrek ve Ataşehir Kampüsümüzün 2,3 ve 4. sınıf öğrencileri 2-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Code.org tarafından tüm dünyada eş zamanlı olarak uygulanan "Kodlama Saati" etkinliğine katıldılar.
Etkinliğin sonunda sertifikalarını alan öğrencilerimiz kendi programlarını yazmanın mutluluğunu yaşadılar.

Okulumuzda uygulanan kodlama derslerinde algoritma oluşturma konusunda eğitimler alan öğrencilerimiz, kendi oyunlarını önce tasarlayıp hazırladılar sonra kendi hazırladıkları oyunları oynadılar. Bilgisayar bilimleri ile tanışan öğrencilerimiz, teknolojiyi sadece tüketen değil üreten bireyler olma yolunda küçük adımlarla ilerliyorlar.

Kodlama derslerimizden özel olarak hazırladığımız videoyu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.