BURSLULUK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sınav sonucunuzu görmek için aşağıdaki ilgili linke tıklayınız.

4. SINIF BURSLULUK SONUÇLARI (5. sınıf adayları)

5. SINIF BURSLULUK SONUÇLARI (6. sınıf adayları)

6. SINIF BURSLULUK SONUÇLARI (7. sınıf adayları)

Bursun Devamı : Öğrencimevcut başarısı devam ettikçe ve Öğrenci DavranışlarıDeğerlendirme
Kurulu kararı sonucunda disiplin cezası (UyarıKınamaalmadığı takdirde bursudevam eder.

BURSLAR

5, 6 ve 7. sınıfa aday öğrencilerden:

• Sınav sonucunda tüm soruları doğru yanıtlayan öğrenci/öğrenciler %100 eğitim bursukazanır.
  • 78 - 79 arası doğru sayısı olan öğrenci/öğrenciler % 80 eğitim bursu kazanır.
  • 76 - 77 arası doğru sayısı olan öğrenci/öğrenciler % 70 eğitim bursu kazanır.
  • 74 - 75 arası doğru sayısı olan öğrenci/öğrenciler % 60 eğitim bursu kazanır.
  • 72 - 73 arası doğru sayısı olan öğrenci/öğrenciler % 50 eğitim bursu kazanır.
  • 70 - 71 arası doğru sayısı olan öğrenci/öğrenciler % 40 eğitim bursu kazanır.
  • 68 - 69 arası doğru sayısı olan öğrenci/öğrenciler % 30 eğitim bursu kazanır.
  • 66 - 67 arası doğru sayısı olan öğrenci/öğrenciler % 20 eğitim bursu kazanır.
  • 64 - 65 arası doğru sayısı olan öğrenci/öğrenciler % 10 eğitim bursu kazanır.